• deliver

    Werkdagen vóór 22.00 besteld = morgen in huis

  • shipment

    Gratis verzenden boven € 50,-

  • showroom

    Showroom in Elst bij Arnhem en Nijmegen

     
   

kom ook eens langs in onze showroom

PlanetXL winkel

Wil je je aankoop liever afhalen? Of wil je een ons speelgoed eerst eens bekijken? Kom dan naar onze showroom! Wij zijn goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor de deur!Routebeschrijving

Discovery-planet.nl is gecertificeerd voor het thuiswinkel waarborg keurmerk. Wij streven iedere dag naar een perfecte klantenservice, goed productadvies, snelle verzending en aantrekkelijke producten. Ervaar het zelf en bestel online of kom eens langs!

Ben je op zoek naar technisch of wetenschappelijk speelgoed? Of wil je trendy speelgoed en gadgets kopen? In onze online winkel ga je dan zeker slagen! Naast leuk, leerzaam en trendy speelgoed hebben we ook een uitstekende service en snelle verzending. Onze webshop heeft lage verzendkosten en boven vijftig euro zelfs gratis verzending. Regelmatig vind je ook leuke aanbiedingen in onze webwinkel.

Ook weleens in Nemo Science Center in Amsterdam geweest? Ben je in Nemo enthousiast geworden van alle techniek? Dan ga je je in onze online shop zeker leuk vinden. Zo hebben we een ruim online aanbod op het gebied van biologie, aarde en natuur. Als je interesse uitgaat naar ruimtevaart, astronomie, en telescopen, kijk dan snel in onze categorie ruimte. Voel je je in een scheikunde laboratorium op je gemak? Kijk dan eens bij onze scheikunde producten. Natuurlijk ontbreekt ook constructiespeelgoed zoals meccano, eitech en fischertechnik niet in onze winkel.

Ben je geïnteresseerd in het kleine? Wellicht is een microscoop wat voor jou. Ben je meer in geboeid door het grote geheel? Kijk dan eens in ons assortiment telescopen.

Ook voor op school hebben we een ruim aanbod educatief speelgoed. Bijvoorbeeld Spektro of experimenteerdozen van Ein-o science. Scholen kunnen bij ons tegen aantrekkelijke voorwaarden inkopen. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk nu ons online aanbod en bestel eenvoudig en veilig online in onze winkel. Veel plezier!

     
     
   

Online winkel en shop voor technisch en wetenschappelijk speelgoed

Bij ons kun je eenvoudig educatief speelgoed kopen. In ons online assortiment speelgoed en gadgets vind je niet alleen experimenteerdozen en boeken, maar bijvoorbeeld ook een telescoop of microscoop.

  bekijk ons assortiment  
     
     
   

Over PlanetXL

Wij zijn specialist in vrijetijds artikelen die je bewegen en je creativiteit stimuleren.

Altijd verrassende producten en innovatieve concepten van hoge kwaliteit.

Meer over PlanetXL

volg ons